Mea culpa van Vlap: Ik heb volgens mij een aardige blunder gemaakt

Mea culpa van Vlap: "Ik heb volgens mij een aardige blunder gemaakt"

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 18:15zo 07-07-2019 om 18:15

Zijn eerste persconferentie als speler van Anderlecht zal Michel Vlap niet snel vergeten. De Friese miljoenenaankoop ging in de fout toen hij werd vergeleken met Club Brugge-uitblinker Hans Vanaken. Vlap kan er inmiddels om lachen.

"Dat is hier volgens mij wel een hele bekende speler geweest", zei Vlap afgelopen donderdag nietsvermoedend over Vanaken. "Oh, speelt hij nog steeds? In de Vijfde Klasse dan ofzo?" In een Q&A op het clubkanaal van Anderlecht wordt Vlap gevraagd of hij inmiddels meer weet over Vanaken. "Ik heb volgens mij een aardige blunder gemaakt", lacht hij.

"Het is grappig, want ik kende de naam dus wel. Alleen had ik verwacht dat het een oud-voetballer was die heel goed is geweest. Maar hij is dus blijkbaar nog zeer actief en heeft al mooie prijzen gepakt voor zijn club en zichzelf", aldus Vlap. "Ik denk dat hij een heel goede speler is en ik ga hem nog wel zien in deze competitie."

Vlap maakte deze week de overstap van sc Heerenveen naar Anderlecht. Met de transfer is naar verluidt acht miljoen euro gemoeid. Zaterdag deed hij mee in de oefenwedstrijd tussen Ajax en Anderlecht op De Toekomst (5-2).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws