Update: Sky Sports: middenvelder onderweg naar Feyenoord, maandag keuring

Update: Sky Sports: middenvelder onderweg naar Feyenoord, maandag keuring

07-07-2019 21:32 Laatste update: 21:30
88

Feyenoord is volgens The Reading Chronicle dicht bij een overeenkomst met Reading. Onderwerp van de onderhandelingen is Liam Kelly, die voor een half miljoen naar Rotterdam zou kunnen vertrekken. Jaap Stam zou door zijn verleden bij Reading een gunstige deal kunnen maken.

The Reading Chronicle schrijft dat een overeenkomst tussen Feyenoord en Reading over Kelly steeds dichterbij komt. De clubs zouden het bijna eens zijn over een transfer van de middenvelder, die de Rotterdammers zo'n 500 duizend euro zou moeten kosten. Jaap Stam was in het verleden trainer bij Reading en zou zijn contacten aldaar hebben ingezet om tot een gunstige transfersom te komen.

Kelly heeft nog een contract voor een jaar bij Reading, dat afgelopen seizoen twintigste is geworden in de Championship. De 23-jarige Engelsman kwam zelf in twintig competitiewedstrijden in actie en scoorde daarin één doelpunt. Het lijkt er op dat Feyenoord een keuze zal moeten gaan maken tussen Kelly en Leroy Fer, die zich op het trainingskamp van de Rotterdammers mag bewijzen op de training.

Update 21.32 uur: Ook Sky Sports meldt dat Kelly onderweg is naar Feyenoord. De middenvelder reist momenteel af naar Nederland, waar hij maandag medisch gekeurd wordt. Kelly zal wel nog een persoonlijk akkoord moeten bereiken met Feyenoord.