Griezmann negeert statement Atlético Madrid en komt niet opdagen

Griezmann negeert statement Atlético Madrid en komt niet opdagen

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 21:12zo 07-07-2019 om 21:12

Laatste update: maandag 8 juli 2019 om 13:06ma 08-07-2019 om 13:06

Atlético Madrid stapt zondagavond zónder Antoine Griezmann op het vliegtuig richting Los Angeles. De Fransman is simpelweg niet op komen dagen en kan een juridische procedure verwachten.

Dat melden Spaanse media. Griezmann moest zich voor 20.00 uur melden bij het trainingscomplex van Atlético, waar de spelers zich verzamelden voor een trainingskamp in Amerika, maar de aanvaller was, zoals verwacht, in geen velden of wegen te bekennen. 

Heel verrassend is de absentie van Griezmann niet. Hij liet de club al weten niet van plan te zijn om op te komen dagen, nadat de Spanjaarden via de officiële kanalen duidelijk maakten dat de speler zich 'gewoon' moest melden. Nu dat niet is gebeurd, volgen er maatregelen.

De afwezigheid van Griezmann heeft alles te maken met de transfersoap rond FC Barcelona. Het heeft er alle schijn van dat de aanvaller Madrid in gaat ruilen voor Catalonië, al is er nog niets definitief. Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu onthulde donderdag interesse te hebben in Griezmann. Atlético was niet te spreken over die teksten en haalde in een statement uit naar de Catalanen.

Atlético zou maanden geleden al een akkoord hebben bereikt met Barcelona over de transfer van Griezmann, echter is het zo dat de vastgestelde afkoopsom vanaf 1 juli 120 miljoen euro bedraagt en dus geen 200 miljoen euro, zoals daarvoor. Atlético claimt recht te hebben op 200 miljoen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Atlético Madrid hard ingrijpen?

(148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws