Open sollicitatie Velthuizen bij Willem II: 'Ik zit bijna op mijn niveau'

Open sollicitatie Velthuizen bij Willem II: 'Ik zit bijna op mijn niveau'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 07:13ma 08-07-2019 om 07:13

Piet Velthuizen houdt zich op de vlakte over een mogelijk dienstverband bij Willem II, maar zijn zaakwaarnemer benadrukt dat de 32-jarige doelman zich op zijn gemak voelt in Tilburg. Hij kwam zaterdag een uur in actie in het oefenduel met KV Oostende (2-1).

"Er is interesse van andere clubs, maar hij wacht het trainingskamp van in Oisterwijk af", zegt belangenbehartiger Louis Laros tegen het Brabants Dagblad. "Een Velthuizen in goede vorm kan bij veel clubs eerste keeper worden."

Volgens de regionale krant legde Velthuizen een proeve van bekwaamheid af. "Willem II heeft al drie keepers. Ik ken Harald Wapenaar en Gery Vink. Daarom train ik mee." De aanwezigheid van de voormalig keeper van onder meer Vitesse en AZ kwam Willem II goed uit. Timon Wellenreuther werkte pas één training af en Michael Woud is nog niet helemaal fit.

"Ik ben niet ontevreden", zegt Velthuizen over zijn optreden. "Ik zit bijna op mijn niveau. Na dat trainingskamp moet het honderd procent zijn."  Hij hoopt komend seizoen als eerste keeper aan de slag te gaan. Trainer Adrie Koster wacht de evaluatie eind volgende week af alvorens zich uit te laten over de sluitpost.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws