Matig WK Van de Sanden: 'Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten'

Matig WK Van de Sanden: 'Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 11:29ma 08-07-2019 om 11:29

Shanice van de Sanden geeft toe dat de kritiek op haar persoon iets met haar heeft gedaan. De buitenspeler van Oranje verloor haar basisplek tijdens het WK in Frankrijk. Als invaller kon ze in finale ook geen potten breken.

De buitenspeler baalt van haar mindere vorm tijdens het toernooi. "Ik denk dat de media in mijn kop zijn gaan zitten dit WK. Daar moet ik aan gaan werken richting een volgend toernooi", tekent NU.nl op uit haar mond.

Haar mindere spel leidde tot veel kritiek én de roep om Lineth Beerensteyn als basisspeler. Die roep kreeg uiteindelijk gehoor: in de halve finale tegen Zweden besloot bondscoach Sarina Wiegman om Van de Sanden op de bank te zetten en met Beerensteyn te beginnen.

"Ik volg niet alles wat er in de media over mij verschijnt, maar ik kan er niet omheen", aldus  Van de Sanden. "Na een wedstrijd word ik geïnterviewd en dan hoor ik wat er over me gezegd is. Maar goed, dat moet niet uitmaken. Het is gebeurd. Kop omhoog en doorgaan, dat is het enige wat ik kan doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws