Stengs over Ajax en PSV: 'Je weet het nooit, maar ik zit goed op mijn plek'

Stengs over Ajax en PSV: 'Je weet het nooit, maar ik zit goed op mijn plek'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 12:30ma 08-07-2019 om 12:30

Calvin Stengs verwacht dat hij komend seizoen gewoon voor AZ speelt. De jonge buitenspeler weet dat hij niks kan uitsluiten, maar zit in Alkmaar goed op zijn plek.

Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez liet Stengs deze zomer vooralsnog met rust. "Hij heeft me er niet echt mee lastig gevallen. Dat gebeurt denk ik pas als de interesse écht concreet wordt", aldus Stengs tegenover RTV Noord-Holland. "Maar ik heb me contract verlengd bij AZ, dus ik denk dat dat de enige prioriteit was op het moment van tekenen. Dus ik voetbal dit seizoen nog lekker bij AZ."

Stengs werd de afgelopen maanden onder meer in verband gebracht met Ajax en PSV. "Ja, je weet het nooit", aldus Stengs. "Maar ik zit goed op mijn plek en ik moet vooral veel aan speelminuten denken. AZ kan me dat zeker bieden. Je kunt er altijd over nadenken, maar ik zit nu prima op de plek waar ik ben."

De aanvaller wil dit seizoen belangrijk zijn voor AZ en een stabiel seizoen draaien. "Laten we zeggen dat ik acht tot tien doelpuntjes wil maken, dan heb ik het goed gedaan denk ik. Maar ik wil er natuurlijk altijd meer maken."

Poll

Is Stengs al goed genoeg voor de Nederlandse top?

(5497 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws