'Van Geel heeft mij gemaakt, zeg ik je. Hij gaat alle shit opruimen bij Willem II'

'Van Geel heeft mij gemaakt, zeg ik je. Hij gaat alle shit opruimen bij Willem II'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 14:31ma 08-07-2019 om 14:31

Laatste update: maandag 8 juli 2019 om 14:42ma 08-07-2019 om 14:42

Martin van Geel gaat wonderen verrichten bij Willem II. Althans, dat verwacht Jatto Ceesay. De voormalige aanvaller is de nieuwe algemeen directeur nog altijd dankbaar.

Van Geel haalde Ceesay in 1995 naar Tilburg. Vervolgens brak een ongekende glorieperiode aan, waardoor Willem II zelfs een seizoen in de Champions League speelde. "Is hij terug? Dat is een verrassing!", reageert Ceesay in gesprek met VICE Sports. "Hij heeft daar niks over gezegd. Mooi voor Willem II."

"Luister, het ging slecht met Willem II nadat Martin van Geel vertrok, omdat er daarna mensen kwamen die niks van Willem II wisten, zoals Barry Hulshoff. Als Willem II nu weer succes gaat hebben, komt dat door Martin van Geel. Je gaat het zien."

"Martin was als een oom voor mij. Als Martin bij me is, kan ik rustig slapen, omdat ik hem vertrouw. Martin weet wat ik voor Willem II heb gedaan. Martin van Geel heeft Jatto Ceesay gemaakt, dat zeg ik je", aldus Ceesay, die denkt dat Willem II onder Van Geel weer gaat groeien. "Hij gaat alle shit daar opruimen, ik zeg het je."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws