'PSV gaat nieuw contract uitdelen en zoekt naar versterking op twee posities'

'PSV gaat nieuw contract uitdelen en zoekt naar versterking op twee posities'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 14:57ma 08-07-2019 om 14:57

Laatste update: maandag 8 juli 2019 om 15:58ma 08-07-2019 om 15:58

PSV ligt op koers om het contract van Michal Sadlik te verlengen. De Tsjechische middenvelder zet volgens het Eindhovens Dagblad 'waarschijnlijk snel' zijn handtekening.

Sadilek wil graag bij PSV blijven. In het Philips Stadion ligt een nieuw en sterk verbeterd contract op hem te wachten. De huidige verbintenis van Sadilek loopt volgend jaar af. PSV heeft een optie om er een jaar aan vast te plakken. In het voorjaar van 2019 beleefde Sadilek zijn doorbraak in Eindhoven. Uiteindelijk speelde hij elf competitiewedstrijden, waarvan zeven als basisspeler.

In de tussentijd is PSV nog op zoek naar een centrale verdediger en reserve-linksback. In de voorhoede komt er nog iemand bij als Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn vertrekt of vertrekken. Het is geen geheim dat Steven Berghuis (Feyenoord) op het lijstje staat. Aan de uitgaande kant lonkt een transfer voor PSV'ers Luuk Koopmans, Gaston Pereiro, Bart Ramselaar en wellicht Derrick Luckassen. Mauro Junior verliet de club afgelopen weekend op huurbasis voor Heracles Almelo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws