Feyenoord-aanwinst Narsingh: 'Het was politiek van de Amerikanen'

Feyenoord-aanwinst Narsingh: 'Het was politiek van de Amerikanen'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 21:02ma 08-07-2019 om 21:02

Luciano Narsingh is bij Swansea City vertrokken omdat de Amerikaanse eigenaren geen toekomst meer in de kersverse Feyenoorder zagen. Na de degradatie naar het Championship veranderde er ook voor Narsingh veel. 

Narsingh verliet PSV in 2016 voor Swansea, dat toen nog in de Premier League speelde. Nadat de club degradeerde kwam de oud-international van Oranje amper nog aan de bak. "Mijn eerste jaar was heel goed. Toen speelden we nog in de Premier League, maar na de degradatie liep het heel anders", zegt Narsingh tegen Feyenoord TV.

"Vooral vanwege de Amerikaanse eigenaren heb ik een jaar niet gespeeld. Als we in de Premier League waren gebleven had ik daar misschien nog gespeeld. Omdat we degradeerden moest er van alles gebeuren. Ze konden de salarissen ook niet meer hoog houden. Ze zeiden dat het niet aan mij lag, maar dat het meer politiek was. De Amerikanen zeiden: daarom en daarom speel je niet. Dat is wel zonde."

"De trainer zei eerlijk dat hij me wel zou gebruiken. Als het van de Amerikanen komt doet het wel pijn. Ik heb het daarvoor goed gedaan in de Premier League. Dan is het jammer dat het zo verandert wanneer je degradeert."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws