Update: Zidane junior (21) arriveert in Santander voor huurtransfer

Update: Zidane junior (21) arriveert in Santander voor huurtransfer

09-07-2019 08:46 Laatste update: 09-07-2019 08:46
12

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane zal volgend seizoen niet samenwerken met zijn zoon Luca, meldt Marca. De 21-jarige doelman zal komend seizoen verhuurd worden aan Racing Santander, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Segunda Division.

Zidane junior had afgelopen seizoen concurrentie van Thibaut Courtois, Keylor Navas en Kiko Casilla en kwam tot één wedstrijd namens de hoofdmacht. Casilla is inmiddels naar Leeds United vertrokken, maar Andriy Lunin is teruggekeerd van zijn huurperiode bij Leganés. De Franse jeugdinternational wil komend seizoen wekelijks spelen en gaat nu eieren voor zijn geld kiezen, aldus Marca.

Of Zidane zijn allerlaatste duel voor de club van zijn vader heeft gespeeld, zal nog moeten blijken. De doelman ligt nog één seizoen vast bij De Koninklijke, maar volgens de Spaanse sportkrant is het niet ondenkbaar dat Real Madrid die verbintenis nog gaat verlengen. De club paste die constructie onlangs al toe bij Martin Odegaard: de Noor tekende eerst bij tot de zomer van 2023 en werd vervolgens verhuurd aan Real Sociedad.

Update 19.15: Zidane junior is gearriveerd in Santander, zo heeft Racing Santander bekendgemaakt via de officiële kanalen. De doelman zal komend seizoen op huurbasis uitkomen voor de derdeklasser, die tot 2012 nog Primera Division-voetbal speelde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s