'Juventus wil vaart maken en De Ligt voor trainingskamp Ajax vastleggen'

'Juventus wil vaart maken en De Ligt voor trainingskamp Ajax vastleggen'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 10:31di 09-07-2019 om 10:31

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 09:59vr 26-07-2019 om 09:59

Juventus wil haast maken met de transfer van Matthijs de Ligt. De Oude Dame wil voorkomen dat de centrale verdediger met Ajax afreist naar het trainingskamp in Oostenrijk. Dat betekent dat de Italianen voor zaterdag witte rook willen, meldt Tuttosport.

Ajax reist komende zaterdag af naar het Oostenrijkse Bramberg voor een trainingskamp. Juventus wil echter dat De Ligt voor die tijd in het vliegtuig stapt naar Turijn. Juventus stapt een paar dagen later op het vliegtuig naar Singapore voor het begin van een Aziatische tour. Daar wil het De Ligt bij hebben, weet Tuttosport.

De Ligt meldde zich maandag in Amsterdam voor zijn eerste training met Ajax. De centrale verdediger is persoonlijk rond met Juventus, alleen de clubs moeten er nog uit zien te komen. Om tot een akkoord te komen zal De Oude Dame meer geld op tafel moeten leggen. Het eerste bod was naar verluidt niet hoger dan 50 miljoen. Dat bod werd door Ajax resoluut afgewezen.

Juventus staat overigens op het punt een andere centrale verdediger vast te leggen. De 21-jarige Cristian Romero meldde zich dinsdag voor de medische keuring. De verwachting is dat hij na het ondertekenen van zijn contract wordt verhuurd aan Genoa, de club waar hij afgelopen seizoen ook voor speelde.

Poll

Is Juventus de juiste club voor De Ligt?

(12896 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws