Neymar mag weg bij PSG: 'Mits er een aanbieding komt die voor iedereen goed is'

Neymar mag weg bij PSG: 'Mits er een aanbieding komt die voor iedereen goed is'

09-07-2019 11:07
49

Neymar mag Paris Saint-Germain verlaten, mits de juiste prijs wordt betaald. Dat heeft technisch directeur Leonardo laten weten in gesprek met Le Parisien. Vooralsnog is er echter geen bod gedaan op de Braziliaanse superster.

"Hij wil weg, dat is wel duidelijk. Dat mag ook als er een bod komt waar iedereen tevreden over is", aldus Leonardo tegenover Le Parisien. Dat bod is echter nog niet gedaan. "Hij heeft nog steeds drie jaar contract met ons. En aangezien we geen aanbod hebben ontvangen, kunnen we niets bespreken."

Leonardo erkent wel dat er met FC Barcelona over Neymar is gesproken. "We hebben zeer oppervlakkige contacten", stelt Leonardo, die daarna toegeeft dat het om contacten met de Catalanen gaat. Van een officieel bod is echter nog geen sprake.

Neymar verkaste in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. De buitenspeler wil nu weer terug naar Spanje, maar de vraag is of Barça en PSG er financieel uit gaan komen. "Neymar kan PSG alleen verlaten als er een aanbieding komt die voor iedereen goed is. Tot op heden weten we niet of iemand hem wil kopen en voor welke prijs", aldus Leonardo. 

Neymar verscheen maandag niet op de training bij de Parijzenaars, tot onvrede van de club. "We gaan kijken welke maatregelen we zullen nemen", aldus Leonardo.