Raiola haalt uit naar United: 'Hopelijk komen we snel tot een oplossing'

Raiola haalt uit naar United: 'Hopelijk komen we snel tot een oplossing'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 12:09di 09-07-2019 om 12:09

Zaakwaarnemer Mino Raiola is niet blij met de manier waarop Manchester United omgaat met de kritiek op zijn cliënt Paul Pogba. Raiola is van mening dat de speler 'niets verkeerd heeft gedaan' en hoopt dat de Fransman snel kan vertrekken uit Manchester.

Nadat Raiola vorige week bevestigde dat de Fransman wil vertrekken bij United, werd de middenvelder fel bekritiseerd. De Fransman werd een gebrek aan respect richting de club verweten. United hield zich stil. "De spelers heeft niets verkeerd gedaan", foetert Raiola in gesprek met talkSPORT. "Hij is in alles en altijd respectvol en professioneel geweest."

Volgens Raiola is het voor de club niet nieuw dat Pogba wil vertrekken. "De club weet al een tijdje hoe hij zich voelt. Het is jammer dat andere mensen alleen maar kritiek leveren, zonder de juiste informatie te hebben. Ik vind het ook spijtig dat de club hier geen stelling in neemt. Hopelijk komen we snel tot een bevredigende oplossing voor alle partijen."

Raiola stelde verder dat Pogba zijn contract bij de Red Devils zal respecteren. De 26-jarige middenvelder blijft echter hopen op een transfer. Real Madrid en Juventus worden al enige tijd aan de Fransman gelinkt. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws