Fer wil contract bij Feyenoord: 'Dat zou ideaal zijn, maar zo ver is het nog niet'

Fer wil contract bij Feyenoord: 'Dat zou ideaal zijn, maar zo ver is het nog niet'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 13:40di 09-07-2019 om 13:40

Leroy Fer hoopt tijdens zijn trainingsperiode bij Feyenoord een contract af te dwingen bij zijn jeugdliefde. De middenvelder, die momenteel geen club heeft, is nog niet fit en traint in Oostenrijk mee met Feyenoord.

Feyenoord wil Fer helpen met fit worden, maar de 29-jarige middenvelder heeft zelf nog een ander doel. "Feyenoord geeft me de gelegenheid om fit te worden", legt hij uit in een interview met het Algemeen Dagblad. "Daar ben ik mee bezig. En ideaal zou zijn terugkeren bij de club waar het allemaal begon. Maar zover is het nog niet. Ik wil nog niet te veel met de toekomst bezig zijn."

Voor Fer begon het allemaal in de jeugdopleiding van Feyenoord, die hij helemaal doorliep. Op zeventienjarige leeftijd debuteerde hij namens de Rotterdammers, waarna hij in 2011 naar FC Twente vertrok. Daar verdiende hij een transfer naar Engeland.

Het is niet de bedoeling dat Fer snel wedstrijden gaat spelen. Hij is nog niet helemaal fit, schrijft het Algemeen Dagblad. "Ik train mee, maar ik speel hier geen wedstrijden. Ik ben de club hier wel dankbaar voor."

Poll

Moet Feyenoord Leroy Fer vastleggen?

(12260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws