Fer laat zich uit over gevoelige overstap: 'Hoop dat ze het me voor lief nemen'

Fer laat zich uit over gevoelige overstap: 'Hoop dat ze het me voor lief nemen'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 16:47di 09-07-2019 om 16:47

Leroy Fer hoopt dat de Feyenoord-fans hem kunnen vergeven dat hij ooit de overstap maakte naar FC Twente. De middenelder traint mee bij de Rotterdammers en hoopt uiteindelijk een contract te verdienen.

Fer begrijpt dat fans hem zijn transfer in 2011 van Feyenoord naar FC Twente bij sommige fans nog gevoelig ligt. "Als een speler weggaat naar een andere club in dezelfde competitie, is dat voor een Feyenoord-supporter moeilijk te verdragen", stelt hij voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik heb daar op dat moment mijn redenen voor gegeven."

De middenvelder benadrukt dat Feyenoord zijn club is. "Iedereen die mij kent weet dat Feyenoord in mijn hart zit. Iedereen die me echt goed kent weet wat de club met en voor mij doet. Dat bewijzen ze nu weer door mij mee te laten trainen. Ik snap het aan de ene kant wel, aan de andere kant hoop ik dat ze het me voor lief nemen."

Spijt van zijn beslissing heeft Fer niet. "Ik zat er natuurlijk wel te kijken hoe goed Feyenoord het de jaren daarna deed. Daar ben ik alleen maar blij om geweest, want Feyenoord zit in mijn hart."

Poll

Moet Feyenoord Leroy Fer vastleggen?

(12260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws