'Atlético Madrid zet definitief streep door komst Hermoso: Blind is alternatief'

'Atlético Madrid zet definitief streep door komst Hermoso: Blind is alternatief'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 17:00di 09-07-2019 om 17:00

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 09:52vr 26-07-2019 om 09:52

Atlético Madrid zet een streep door de komst van Mario Hermoso. De vraagprijs van Espanyol ligt Los Rojiblancos te hoog, weet Marca. Daley Blind geldt als mogelijk alternatief voor de korte termijn.

Hermoso ligt nog één seizoen onder contract in Barcelona, maar Espanyol houdt desondanks vast aan een vraagprijs van veertig miljoen euro. Dat is ook de gelimiteerde transfersom die in het contract van de centrale verdediger is opgenomen. 

Atlético vindt dat een te hoge vraagprijs voor een speler die over een jaar uit zijn contract loopt. De Madrilenen hebben dan ook besloten om tot volgend seizoen te wachten, wanneer Hermoso gratis kan worden overgenomen.

El Mundo Deportivo en Marca meldden eerder al dat Blind als 'Plan B' gold in Madrid. Nu Hermoso definitief niet komt, is het afwachten of de club zich ook daadwerkelijk gaat melden in Amsterdam. Volgens Marca is Blind nog altijd de speler die in beeld is als mogelijke kortetermijnoplossing voor het centrum van de defensie. De eerder genoemde Nicolas Otamendi lijkt niet meer in beeld.

Voor Atlético Madrid is het wel wenselijk een extra centrale verdediger te halen. Met Jose Gimenez, Stefan Savic en Felipe is de spoeling relatief dun.

Poll

Zie jij Blind deze zomer vertrekken bij Ajax?

(6783 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws