Feyenoord-aankoop Kelly: 'Veel aangesproken op zijn beroemde goals tegen Ajax'

Feyenoord-aankoop Kelly: 'Veel aangesproken op zijn beroemde goals tegen Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 17:40di 09-07-2019 om 17:40

Liam Kelly is na David Connolly de tweede Ier die voor Feyenoord gaat spelen. De middenvelder is in zijn eerste uren in Rotterdam al vaak herinnerd aan de goals die zijn landgenoot maakte tegen aartsrivaal Ajax.

"Ik ben de laatste dagen veel aangesproken door mensen over de club en natuurlijk over mijn landgenoot David Connolly en zijn twee beroemde goals tegen Ajax", aldus Kelly in gesprek met RTV Rijnmond

De middenvelder heeft voor drie jaar getekend in Rotterdam. "Ik heb nog nooit een transfer gemaakt dus alles was de laatste dagen een beetje nieuw voor mij. Maandag was een hele lange dag met alle formaliteiten die afgehandeld moesten worden. Vandaag heb ik lekker getraind met mijn nieuwe teamgenoten en kan ik me richten op waar ik voor gekomen ben."

Hoewel de 23-jarige Kelly vorig seizoen geen vaste waarde was bij Reading maakt hij zich niet druk over zijn fitheid. "Ik heb tijdens mijn zomervakantie veel gedaan en was bij Reading ook al weer een week aan het trainen dus dat zit wel goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws