FC Groningen haalt trekker weer van stal en presenteert 'sterke spits' Benschop

FC Groningen haalt trekker weer van stal en presenteert 'sterke spits' Benschop

09-07-2019 17:57
74

Charlison Benschop is ook komend seizoen in de Eredivisie te bewonderen. De 29-jarige spits, afgelopen seizoen op huurbasis actief voor De Graafschap, heeft zich verbonden aan FC Groningen.

De Noorderlingen hebben de deal dinsdagmiddag bevestigd via de officiële kanalen. Op de aankondigingsvideo is te zien hoe Benschop op de trekker een rondje op het trainingsveld rijdt, zoals de eerder aangetrokken Azor Matusiwa ook al deed. De international van Curaçao komt transfervrij over van het Duitse FC Ingolstadt en heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend.

Wedden

Meer odds

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is blij met zijn nieuwste aanwinst, die voor meer ervaring in de selectie moet zorgen. "Hij is een sterke spits, die met zijn type spel prima bij ons past. Charlison geeft ons aanvallend een extra optie", laat hij weten aan de clubsite. Benschop onderbrak het Gold Cup-avontuur van Curaçao om met mogelijke nieuwe clubs te onderhandelen, maar heeft uiteindelijk gekozen voor een avontuur in het groen-wit. "Charlison had diverse opties, maar we zijn heel blij dat hij voor FC Groningen heeft gekozen."