'Willem II hoopt op interesse in pechvogel Coulibaly na 96 minuten in twee jaar'

'Willem II hoopt op interesse in pechvogel Coulibaly na 96 minuten in twee jaar'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 20:51di 09-07-2019 om 20:51

Willem II hoopt Karim Coulibaly deze zomer te kunnen slijten. De Franse vleugelaanvaller heeft twee seizoenen in dienst van de Tilburgers achter de rug, maar heeft nog nauwelijks minuten gemaakt.

Nadat Coulibaly in 2017 overkwam van AS Nancy, kwam hij in zijn eerste Eredivisie-seizoen tot 73 minuten in drie wedstrijden. In het najaar van 2018 stond hij langdurig aan de kant vanwege een gescheurde dijbeenspier, daarna kwamen er nog eens 23 Eredivisie-minuten bij in vier invalbeurten. Volgens het Brabants Dagblad is er sluimerende interesse vanuit Frankrijk: wanneer een geïnteresseerde club serieus wordt, zal Willem II van harte meewerken aan een transfer.

De Tilburgers zijn momenteel op trainingskamp in het naburige Oisterwijk. Coulibaly was de voorbije dagen ziek en behoort niet tot de selectie. Veel perspectieven lijkt hij bovendien niet meer te hebben bij De Tricolores. De Griekse concurrenten Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis hebben deze zomer gezelschap gekregen van nog eens twee buitenspelers: Ché Nunnely en Mats Köhlert.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws