'Toen ik hoorde van de interesse van FC Utrecht wilde ik hier per se naartoe'

'Toen ik hoorde van de interesse van FC Utrecht wilde ik hier per se naartoe'

09-07-2019 21:50
63

Adrian Dalmau is de problemen die hij had bij Heracles Almelo weer helemaal vergeten. De Spaanse spits ging in protest nadat de club uit Almelo zijn transferverzoek weigerde, waarna hij toch weg mocht en naar FC Utrecht vertrok.

Dalmau, die vorig seizoen namens Heracles tot negentien competitietreffers kwam, wilde zijn goede seizoen belonen en een vertrek afdwingen. "Dit is wat ik wilde", zegt de Spanjaard na zijn presentatie tegen De Telegraaf. "Nu is alles goed en ben ik heel tevreden. FC Utrecht is een grote club. De afgelopen dagen heb ik een heel goed gevoel gekregen bij FC Utrecht. Voor mij is dit een grote stap."

De goalgetter uit Spanje had meerdere opties. Naar verluidt deden ook Maccabi Tel Aviv en SC Heerenveen mee om zijn handtekening. "Maar toen ik hoorde van de interesse van FC Utrecht wilde ik daar per se naartoe. Dit is een perfecte club voor mij."

Volgens Dalmau was hij klaar voor de volgende stap en heeft Heracles veel aan hem te danken. "Ik heb alles gegeven voor de club en er aan bijgedragen dat we de playoffs hebben gehaald. Ik heb de club ook wel gezegd dat ik klaar was voor een volgende stap."