Solskjaer reageert na harde teksten Raiola: 'Ze praten continu'

Solskjaer reageert na harde teksten Raiola: 'Ze praten continu'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 08:17wo 10-07-2019 om 08:17

Ole Gunnar Solskjaer kon woensdag op de persconferentie geen nieuws melden over Paul Pogba. Zaakwaarnemer Mino Raiola uitte deze week stevige kritiek op Manchester United, dat Pogba niet wil laten vertrekken. Volgens Raiola is het de wens van de Fransman om Manchester te verlaten.

Solskjaer reageerde woensdag op de kritiek, al doelde hij in zijn betoog niet alleen op Raiola. "Voor zover ik weet zijn er geen biedingen gedaan op de spelers", zegt de Noor. "We zijn Man United en hoeven niet te verkopen. Paul is nooit een probleem geweest voor mij. Hij werkt hard, is een echte professional en een trotse jongen. Ik kan hier niet praten over wat Paul en zijn agent zeggen. Hij heeft nog een aantal jaren contract en doet het fantastisch."

Solskjaer praat liever niet over randzaken en wil het dan ook het liefst over de voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben. Toch ontkwam hij er niet aan om meer woorden aan de situatie van Pogba te besteden. "Paul heeft zichzelf nooit naast het team geplaatst. Zaakwaarnemers praten continu, maar wij hebben nog geen bod ontvangen. Dat is alles wat ik erover kan zeggen."

"Ik heb het niet alleen over Mino Raiola, er zijn veel agenten die veel voor hun cliënten doen. Wij hebben spelers en een team waar ik voor moet zorgen. Zolang ze hier zijn, zijn het professionals. Wij praten achter de schermen ook, maar ik ga jou de inhoud van die gesprekken niet vertellen."

Solskjaer snapt dat transfergeruchten veel aandacht krijgen. "Wanneer je bij Manchester United werkt weet je dat het hier veel over gaat. Wat Paul betreft, het lijkt alsof het een media.... Ik wil het geen hetze tegen Paul noemen, het is een geweldige professional met een hart van goud", trapt Solskjaer op de rem. "Wat zijn zaakwaarnemer allemaal vertelt, moet hij weten."

Poll

Wat is het beste voor Pogba?

(674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws