'Ajax geeft niets toe: Juventus gaat bod op De Ligt in komende uren verhogen'

'Ajax geeft niets toe: Juventus gaat bod op De Ligt in komende uren verhogen'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 08:39wo 10-07-2019 om 08:39

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 09:13wo 10-07-2019 om 09:13

Het huidige bod van Juventus op Matthijs de Ligt bedraagt 67 miljoen euro, maar Ajax houdt vast aan de vraagprijs van 75 miljoen. Juventus gaat in de komende uren een nieuw bod doen op de Ajax-captain.

Dat schrijft Nicoló Schira, een Italiaanse journalist die onder meer voor La Gazzetta dello Sport en Sportitalia werkt. Juventus bood eerst vijftig miljoen euro, naar verluidt omdat directeur spelersbeleid Marc Overmars vorig jaar met De Ligt de afspraak maakte dat hij in ruil voor nog één jaar Amsterdam voor dat bedrag mag vertrekken. 

Echter is het zo dat de marktwaarde van De Ligt gigantisch is gestegen, waardoor Ajax vermoedelijk zoveel mogelijk geld uit de deal probeert te slepen. Overmars lijkt dus niet bereid om tijdens de onderhandelingen veel toe te geven en blijft vasthouden aan 75 miljoen.

Juventus is er veel aan gelegen om de onderhandelingen deze week af te sluiten. De club wil voorkomen dat De Ligt zaterdag met Ajax meegaat op trainingskamp. Eerder schreef Tuttosport al dat Juventus de deal voor zaterdag rond wil hebben. Het is in ieder geval zo goed als zeker dat De Ligt vertrekt uit Amsterdam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws