'Real wil nog eens zes spelers verkopen om Pogba-transfer te financieren'

'Real wil nog eens zes spelers verkopen om Pogba-transfer te financieren'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 11:24wo 10-07-2019 om 11:24

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 09:51vr 26-07-2019 om 09:51

Real Madrid hoopt nog altijd op de komst van Paul Pogba, maar weet dat het zal moeten verkopen om een gigantisch bod neer te kunnen leggen bij Manchester United. De Mancunians hebben duidelijk laten weten dat zij geen noodzaak voelen om de Fransman van de hand te doen.

De Koninklijke deed met Marcos Llorente, Raul de Tomas, Mateo Kovacic and Theo Hernandez al enkele spelers van de hand, maar volgens Marca mogen meer spelers vertrekken. Los Blancos hopen met de verkoop van maximaal zes spelers nog eens 200 miljoen euro binnen te halen. 

James Rodriguez, die na twee jaar Bayern München is teruggekeerd in Madrid, is een van die spelers. Atlético Madrid en vooral Napoli willen de Colombiaan graag overnemen. Daarnaast zijn ook Isco, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Keylor Navas en Mariano Diaz beschikbaar voor een transfer.

Op die manier hoopt Real Madrid genoeg geld binnen te halen om Pogba alsnog naar de Spaanse hoofdstad te kunnen halen. Mochten er geen spelers meer worden verkocht, moet trainer Zinedine Zidane zijn droomversterking uit het hoofd zetten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws