'Ik had af en toe het gevoel dat ik met het mes op de keel speelde'

'Ik had af en toe het gevoel dat ik met het mes op de keel speelde'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 15:44wo 10-07-2019 om 15:44

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 15:44wo 10-07-2019 om 15:44

Dat trainer Frank Wormuth geen druk op de schouders van Cyriel Dessers legt doet de Belgische spits goed. Dessers kent een ongelukkig jaar bij FC Utrecht en hoopt bij Heracles Almelo op eerherstel.

"Ik hoop dat ik goals kan maken, maar wil ook op een andere manier belangrijk zijn voor de ploeg", zegt Dessers tegen de FOX Sports. Wormuth spreekt niet uit wat hij van Dessers verwacht. Hij geeft de spits alle ruimte om zijn ding te doen. "Ik had af en toe het gevoel dat ik met het mes op de keel speelde, dat als ik niet scoorde, ik een week op de bank zou zitten. Daar spreekt vertrouwen uit. Ik hoop dat ik dat kan terugbetalen."

Dessers voelt zich op zijn plek in Almelo. "Er zijn wel verschillen, maar dat is ook logisch. Tot nu toe bevalt het me zeker. Ze hebben een leuk stadion en een leuke, jonge en hongerige groep. Ik zie het zeker zitten."

Dessers heeft persoonlijke doelstellingen, maar is voorzichtig met het uitspreken daarvan. "Ik vind het gevaarlijk om iets uit te spreken, want ik heb het idee dat er een vloek op rust. Ik noem geen aantallen, maar jullie begrijpen ook wel dat ik het een en ander verwacht. Zeker bij een ploeg als Heracles hoop ik tot kansen en goals te komen." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws