Liverpool legt Champions League-held vast: Ik ben hier een man geworden

Liverpool legt Champions League-held vast: "Ik ben hier een man geworden"

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 19:18wo 10-07-2019 om 19:18

Divock Origi blijft speler van Liverpool. De Champions League-winnaar maakt woensdag bekend dat de Belgische spits een nieuw contract heeft getekend.

Liverpool maakt niet bekend voor hoeveel seizoenen Origi heeft verlengd. Het oude contract van de 24-jarige Belg liep nog één jaar door. Origi kwam in 2014 over van OSC Lille en speelde op huurbasis bij datzelfde Lille en VfL Wolfsburg. Hij maakte zich onsterfelijk op Anfield door de beslissende 4-0 te maken bij het Wonder van Anfield tegen FC Barcelona. Hij was óók trefzeker in de Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur.

"Ik ben heel blij dat ik een nieuw contract mag tekenen. Het geeft me een boost richting het nieuwe seizoen. Ik ben zo blij", reageert Origi op de website van Liverpool. "Ik heb me hier altijd goed gevoeld. Ik heb stappen gezet in mijn carrière en kan zeggen dat ik bij Liverpool een man ben geworden." Origi speelde tot dusver 98 officiële wedstrijden voor Liverpool, waarin hij 28 keer scoorde. Voor België kwam hij 26 keer in actie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws