Linssen baalt bij Vitesse: 'Hadden we vorig jaar ook, ontzettende tegenvaller'

Linssen baalt bij Vitesse: 'Hadden we vorig jaar ook, ontzettende tegenvaller'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 22:12wo 10-07-2019 om 22:12

Vitesse leeft met de nodige vraagtekens toe naar de seizoenstart. Bryan Linssen, aanvoerder van de Arnhemmers, maakt zich echter geen grote zorgen.

Vitesse verloor deze week kansloos van Lech Poznan (2-0), nadat er tijdens het trainingskamp in Polen ook niet werd gewonnen van FC Midtjylland (4-3) en Korona Kielce (1-1). Daar komt bij dat Tim Matavz (buikspier), Thomas Buitink (rug), Oussama Darfalou (lies) en Navarone Foor (enkel) tijdens het trainingskamp geblesseerd zijn geraakt.

Bij Linssen gaan echter geen alarmbellen af. "Dat hadden we vorig jaar in de voorbereiding ook", doelt hij in gesprek met de Gelderlander op de vele blessures. "Dat is een ontzettende tegenvaller. Het werpt spelers individueel terug en zorgt voor schade in de oefencampagne. We spelen met pleisters en plakwerk. Maar: we hebben nog ruim drie weken voor de competitie. We moeten niet panikeren."

Linssen benadrukt dat uitslagen in de voorbereiding niet belangrijk zijn. "Hier staat de ontwikkeling van het team voorop. Het groepsproces. Op dat vlak gaan we de goede kant op. Er is sfeer en iedereen wil werken en vechten voor elkaar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws