Ultrakorte vakantie voor uitgeschakelde Veldwijk: 'Feyenoord, wil ik wel bij zijn'

Ultrakorte vakantie voor uitgeschakelde Veldwijk: 'Feyenoord, wil ik wel bij zijn'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 08:03do 11-07-2019 om 08:03

Lars Veldwijk mag zich opmaken voor een zeer korte vakantie. De Sparta-spits en Zuid-Afrikaans international werd woensdagavond door Nigeria uit de Afrika Cup geknikkerd en mag zich binnenkort alweer op Het Kasteel melden.

Sparta ontdeed zich in de play-offs om promotie/degradatie van De Graafschap en maakt op zondag 4 augustus zijn rentree in de Eredivisie: uitgerekend stadgenoot Feyenoord is dan de tegenstander. "Daar wil ik wel bij zijn", laat hij na de nederlaag tegen Nigeria weten aan FOX Sports. De vakantie van Veldwijk blijft dan ook beperkt tot tien dagen. "Ik ga nu even genieten van die tien dagen."

De 27-jarige spits uit Uithoorn kwam deze zomer tijdens alle Afrika Cup-wedstrijden van Bafana Bafana als invaller binnen de lijnen. Op zijn eerste interlanddoelpunt zal hij echter nog even moeten wachten. "Ik heb eigenlijk één kans gehad, dat was tegen Egypte. Heel zuur dat die er niet in ging. Ik denk dat ik later trots zal zijn, maar op dit moment (woensdagavond, red.) heb ik dat nog niet echt. Waar ik nog het meest trots op ben? Dat ik nu op zeven interlands sta."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Sparta zich handhaven?

(1789 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws