'El Sierd' geeft alles in FIFA: Ik weet niet zeker of dit het spel heeft gehaald

'El Sierd' geeft alles in FIFA: "Ik weet niet zeker of dit het spel heeft gehaald"

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 12:59do 11-07-2019 om 12:59

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 13:42do 11-07-2019 om 13:42

Sierd de Vos wordt de hoofdcommentator in FIFA 20, Jeroen Grueter de co-commentator. Dat vertelt De Vos aan het Algemeen Dagblad. Zijn gevleugelde uitspraken en befaamde restauranttips zullen niet ontbreken.

'Koekoek' komt meermaals terug in FIFA 20. "Maar ook 'ratata'", zegt El Sierd tegen het AD. Hij zingt zelfs. "Ik weet niet zeker of dit het spel heeft gehaald, maar ik heb Rood van Marco Borsato ingezongen als een speler rood krijgt." Hij schraapt zijn keel: "En dat is róóód."

De Vos adviseert FIFA-gamers om met Atlético Madrid te spelen. "Dan krijg je echt wat bijzonders", wijst hij op de restauranttips die hij doorgaans geeft over Madrid en Barcelona. De Vos is bovendien al jaren 'socio' van Atlético.

In totaal zaten de nieuwe FIFA-commentatoren bijna 100 dagen in de studio om alles op te nemen. Naast lucratief, is het avontuur ook behoorlijk prestigieus. "Als je bij Barcelona tegen Real Madrid op de tribune zit, dan is de commentator voor Engeland degene die FIFA heeft ingesproken, daarnaast zit die van Italië en daarnaast die van Frankrijk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws