'Ajax wilde PSV aftroeven en meldde zich tevergeefs voor Braziliaanse stopper'

'Ajax wilde PSV aftroeven en meldde zich tevergeefs voor Braziliaanse stopper'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 14:12do 11-07-2019 om 14:12

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 14:31do 11-07-2019 om 14:31

Niet alleen PSV, maar ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Braziliaanse verdediger Lyanco. De 22-jarige jeugdinternational van de Goddelijke Kanaries staat al een tijdje op het lijstje in Eindhoven en nu zou ook Ajax bij Torino geïnformeerd hebben naar de verdediger.

PSV zoekt al geruime tijd naar een opvolger voor Daniel Schwaab, die terugkeert naar Duitsland. De Eindhovenaren hoopten met Lyanco een oplossing te hebben gevonden voor het probleem, maar Torino vraagt meer voor de verdediger dan PSV wil betalen. Nu weet Sky Sport Italia-journalist Gianluca Di Marzio te melden dat ook Ajax een bod heeft uitgebracht op Lyanco, dat is afgewezen door de Italianen.

De Italiaanse journalist schrijft dat Torino een bod van vijftien miljoen euro van PSV heeft afgewezen, maar dat de Italiaanse club ook aanbiedingen van Ajax, AS Roma en Zenit van tafel heeft geveegd. Die clubs zouden twintig miljoen euro plus bonussen overhebben voor Lyanco. Ook dat bedrag is niet voldoende voor de club uit Turijn.

Daarnaast is de club ook in onderhandeling met Lyanco over een nieuw contract. De Braziliaan ligt op dit moment vast tot 2022, maar Torino hoopt daar twee jaar aan vast te kunnen plakken. Daarnaast zou hij serieuze salarisverhoging tegemoet kunnen zien.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws