'Avontuur in Schotse Premiership aanstaande voor Eagles-cultspits Verheydt'

'Avontuur in Schotse Premiership aanstaande voor Eagles-cultspits Verheydt'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 14:45do 11-07-2019 om 14:45

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 15:03do 11-07-2019 om 15:03

Thomas Verheydt staat voor een overstap naar de Schotse Premier League. De bonkige spits van Go Ahead Eagles reist dit weekend af naar Schotland en gaat daar onderhandelen met St. Mirren, dat afgelopen seizoen als elfde eindigde.

Verheydt gaat samen met zijn zaakwaarnemer naar Schotland om 'het juiste gevoel te krijgen bij de club' en een eventuele deal af te ronden, zo weet De Stentor te melden. Rondom het bekerduel tussen St. Mirren en Dunfermline gaan Verheydt en de club met elkaar in gesprek.

De Schotten hebben volgens de krant ook al contact opgenomen met Go Ahead Eagles. De club uit Deventer wil een overstap van Verheydt niet tegenhouden en heeft de spits toestemming gegeven om te onderhandelen met St. Mirren. De club uit het westen van Schotland dient wel een transfersom te betalen voor Verheydt, die nog één jaar vastligt in Deventer.

Verheydt zelf zou graag naar Schotland willen, omdat hij toe is aan een nieuw buitenlands avontuur. De Hagenaar speelde eerder voor Crawley Town in de Engelse League Two, nadat hij bij MVV zijn debuut in het Nederlandse profvoetbal maakte.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws