Jordania woedend op FC Den Bosch na afgeronde transfer: 'Een strategische blunder'

Jordania woedend op FC Den Bosch na afgeronde transfer: 'Een strategische blunder'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 15:44do 11-07-2019 om 15:44

Kakhi Jordania, de potentiële nieuwe eigenaar van FC Den Bosch, is woest op de Brabantse club. Volgens de Georgiër heeft Den Bosch verdediger Sam Kersten zonder zijn toestemming verkocht aan PEC Zwolle.

Jordania vindt dat de club wel om toestemming had moeten vragen voor de transfer van Kersten. 'FC Den Bosch heeft de potentie van de speler onvoldoende waarde gegeven', valt te lezen in een statement dat het Brabants Dagblad in handen heeft. De mogelijke nieuwe eigenaar van FC Den Bosch spreekt verder van een strategische blunder en Jordania is dan ook niet tevreden over de ontvangen transfersom.

De Georgiër, zoon van voormalig Vitesse-eigenaar Merab Jordania, stelt dat het contract van Kersten in december 2018 verlengd is door externe financiering van Jordania en wilde de verdediger eigenlijk behouden voor een 'ambitieus project'.

De clubleiding van FC Den Bosch beraadt zich volgens het Brabants Dagblad nog op een reactie op het statement van Jordania. Het is nog onduidelijk of deze affaire invloed heeft op de eventuele overname van de club. De KNVB moet nog laten weten of de bond akkoord gaat met de overname.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws