Stam maakt zich geen zorgen: 'Hij is positief, wij gaan aan de slag met elkaar'

Stam maakt zich geen zorgen: 'Hij is positief, wij gaan aan de slag met elkaar'

11-07-2019 16:50
28

Jaap Stam maakt zich niet al te veel zorgen over de toekomst van Steven Berghuis bij Feyenoord. De vleugelaanvaller zou in de belangstelling staan van PSV, dat hem wil overnemen als Hirving Lozano of Steven Bergwijn zouden vertrekken uit Eindhoven.

Er zouden al gesprekken gaande zijn tussen Feyenoord en PSV over Berghuis, maar trainer Jaap Stam maakt zich nog nergens druk om. "Steven heeft gewoon een contract voor twee jaar", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Zo staan de zaken er wel voor. Ik ga er vanuit dat hij blijft en dat hij belangrijk wil zijn voor de club. Steven is heel positief, over de manier van spelen en werken. Wij gaan gewoon aan de slag met elkaar."

De Rotterdammers zijn op dit moment op trainingskamp in Oostenrijk, waar het nog zal oefenen tegen SV Darmstadt en Red Bull Salzburg. "We willen allemaal aanvallend voetbal zien", legt Stam uit. "Niet alleen omdat dat bij Feyenoord hoort, maar ook bij mijn manier van spelen. Als wij dat goed kunnen vertalen op het veld, dan gaan wij resultaten boeken. Met goed voetbal, combinatievoetbal, positiespel en strijd."