VI: Tapia voelt niets voor megacontract en geeft voorkeur aan Feyenoord

 VI: Tapia voelt niets voor megacontract en geeft voorkeur aan Feyenoord

11-07-2019 19:14 Laatste update: 26-07-2019 09:38
124

Renato Tapia voelt niets voor een overstap naar Lokomotiv Moskou. De Russen hebben een megacontract klaarliggen voor de Peruviaanse middenvelder, maar die blijft liever bij Feyenoord. Dat meldt Voetbal International.

Volgens VI is dat een flinke tegenvaller voor de Rotterdammers, die Tapia willen lozen. Door de Peruviaan te verkopen zou Feyenoord weer wat ruimer komen te zitten qua salarisbudget. Voor Tapia zou een overgang naar Moskou financieel een flinke stap vooruit zijn, maar de middenvelder heeft laten weten zich gewoon in Rotterdam te zullen melden. In Rotterdam heeft Tapia nog een contract tot medio 2020.

Wedden

Meer odds

Tapia geniet momenteel van een vakantie. Hij reikte met Peru tot de finale van de Copa América, die werd verloren van Brazilië. Het afgelopen seizoen was er voor Tapia ook geen ruimte in de hoofdmacht van Feyenoord. De Rotterdammers besloten hem toen een halfjaar te verhuren aan Willem II. Met de Tilburgers bereikte de middenvelder de finale van de KNVB Beker, die werd verloren van Ajax.