Telegraaf: Bazoer keert weer terug in de Eredivisie, Vitesse pikt controleur op

Telegraaf: Bazoer keert weer terug in de Eredivisie, Vitesse pikt controleur op

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 22:12do 11-07-2019 om 22:12

Laatste update: donderdag 11 juli 2019 om 22:33do 11-07-2019 om 22:33

Vitesse kan komend seizoen beschikken over Riechedly Bazoer, meldt De Telegraaf donderdagavond. De 22-jarige controleur zal overkomen van het Duitse VfL Wolfsburg, dat hem afgelopen voorjaar al aan FC Utrecht verhuurde.

Der Kicker wist eerder op de dag al te melden dat Bazoer weer op weg was naar Nederland, maar liet in het midden welke club met hem bezig was. De oud-Ajacied ligt nog tot de zomer van 2021 vast in Wolfsburg, maar heeft daar geen perspectieven meer. FC Utrecht had langer door gewild met de middenvelder, maar beide partijen wisten geen overeenstemming te bereiken.

Ook de Gelderlander maakt melding van de op handen zijnde transfer van Bazoer: club en speler hebben al een mondelinge overeenstemming bereikt over een contract voor drie jaar. Wanneer de medische keuring geen problemen oplevert, kan Bazoer gepresenteerd worden in Arnhem. De zesvoudig Oranje-international schermde met belangstelling uit het buitenland, maar wilde graag definitief terug naar Nederland.

Vitesse heeft tot dusver drie spelers gehaald deze zomer. Tomas Hajek komt over van Viktoria Plzen en Armando Obispo (PSV) en Jay-Roy Grot (Leeds United) worden gehuurd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws