RKC Waalwijk verwelkomt talentvolle verdediger van Anderlecht

RKC Waalwijk verwelkomt talentvolle verdediger van Anderlecht

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 14:05vr 12-07-2019 om 14:05

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 14:29vr 12-07-2019 om 14:29

RKC Waalwijk huurt komend seizoen de talentvolle Hannes Delcroix van Anderlecht. De twintigjarige Belg, die als linker centrale verdediger opereert, mocht tijdelijk vertrekken uit Brussel. 

De verdediger met Haitiaanse roots wordt als groot talent gezien bij Anderlecht. Hij maakte de afgelopen drie seizoenen al deel uit van de eerste selectie van Paars Wit, maar debuteerde door enkele blessures pas aan het begin van het vorige seizoen. RKC wil Delcroix nu meer kansen op speeltijd gunnen.

"Hannes is een zeer talentvolle linker centrale verdediger die erg comfortabel is aan de bal", vertelt algemeen directeur Frank van Mosselveld van de Waalwijkers. "Daarnaast beschikt hij over een goed fysiek en is hij sterk in de persoonlijke duels. Er bestond veel belangstelling voor Hannes, maar hij is ervan overtuigd dat onze club het beste bij zijn ontwikkeling past."

Delcroix doorliep de jeugdelftallen van België O15 tot en met België O19. De Waalwijkers waren al enige tijd op zoek naar een centrale verdediger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws