'Tottenham overtreft aartsrivaal Arsenal last minute met bod van 30 miljoen euro'

'Tottenham overtreft aartsrivaal Arsenal last minute met bod van 30 miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 15:27vr 12-07-2019 om 15:27

Arsenal dreigt de slag om Willian Saliba te verliezen. Tottenham Hotspur, aartsrivaal van The Gunners, heeft op het laatste moment een megabod uitgebracht op de verdediger van Saint-Etienne.

Dat melden de BBC en RMC Sport. Saliba leek hard op weg naar Arsenal, maar Tottenham is van plan de deal op de valreep te kapen. De Champions League-finalist heeft dertig miljoen euro geboden op de Franse verdediger. Dat overtreft het bod van Arsenal én de vraagprijs van Saint-Etienne. Door bonussen kan de transfersom nog verder oplopen.

Een delegatie van Saint-Etienne gaat komend weekend om de tafel met Tottenham om over een mogelijke transfer te praten. De nieuwe ontwikkelingen zijn zéér pijnlijk voor Arsenal, dat in een vergevorderd stadium was met Saint-Etienne en Saliba. Het contract van de centrale verdediger (18) lag zelfs al bij de jurist.

Arsenal gaat deze zomer naar alle waarschijnlijk afscheid nemen van de stakende Laurent Koscielny en zag in Saliba een ideale opvolger. Tottenham betaalde deze zomer al 64 de hoofdprijs voor Tanguy Ndombele, die voor een slordige zestig miljoen euro overkwam van Olympique Lyon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws