'Haller draait 180 graden en wil praten over lucratieve Premier League-deal'

'Haller draait 180 graden en wil praten over lucratieve Premier League-deal'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 17:34vr 12-07-2019 om 17:34

De kans op een transfer van Sebastien Haller naar West Ham United is toegenomen. Dat melden L'Equipe en Kicker. Op korte termijn wordt duidelijk hoe de toekomst van de Eintracht Frankfurt-spits eruitziet.

In Italië en Duitsland werd deze week gemeld dat West Ham een bod van veertig miljoen euro heeft uitgebracht op Haller. De Franse aanvaller zou een overstap naar de nummer tien van de Premier League echter niet zien zitten, omdat hij mikt op een club die Champions League-voetbal speelt. Toch is een transfer niet uitgesloten.

Volgens L'Equipe zit er schot in de zaak. Haller staat plotseling niet meer negatief tegenover de concrete belangstelling van West Ham en is bereid in gesprek te gaan. Het Duitse Kicker schrijft dat The Hammers hem proberen te paaien met een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract. Dat zou het mogelijk maken voor Haller om de Londense club te verlaten als een grotere club - die Champions League speelt - zich meldt.

Haller maakte twee jaar geleden de overstap van FC Utrecht naar Eintracht Frankfurt. In zestig Bundesliga-optredens was hij goed voor 24 goals. Afgelopen seizoen reikte hij met zijn Duitse werkgever tot de halve finale van de Europa League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws