Langer verblijf bij Feyenoord: Mijn keuze is puur gemaakt op gevoel

Langer verblijf bij Feyenoord: "Mijn keuze is puur gemaakt op gevoel"

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 17:51vr 12-07-2019 om 17:51

Jens Toornstra ziet geen enkele reden om Feyenoord deze zomer te verlaten. Onlangs bereikte hij een akkoord met de Rotterdamse club over een nieuw contract tot medio 2022.

Voor Toornstra was het geen moeilijke keuze. "Ik was altijd al goed op mijn plek bij Feyenoord. Ik woon ook vlakbij en mijn familie en vrienden. Dat is voor mij wel een pré", vertelt de dertigjarige middenvelder aan RTV Rijnmond. "Ik zie nog veel potentie en groeimogelijkheden. De afgelopen jaren hebben we veel prijzen gepakt en ik hoop gewoon dat we daar nog een aantal aan kunnen toevoegen. Mijn keuze is puur gemaakt op gevoel."

Feyenoord moet komend seizoen de opgelopen achterstand op Ajax en PSV overbruggen. Een pittige klus, erkent Toornstra, maar niet onmogelijk. "Het verschil is aanwezig, maar dat verschil was er drie jaar geleden ook. De laatste twee jaar zie je dat het verschil groter wordt. Maar als je vanuit de luwte kunt opereren, de positie waaruit we in het kampioensjaar ook kwamen, denk ik dat dat voor ons alleen maar goed is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws