Van Bommel hoopt Bergwijn en Lozano te behouden: 'Dat vind ik niet erg'

Van Bommel hoopt Bergwijn en Lozano te behouden: 'Dat vind ik niet erg'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 11:01za 13-07-2019 om 11:01

Als het aan Mark van Bommel ligt hoeft er niemand meer weg bij PSV. De trainer begrijpt dat er nog het nodige kan gebeuren, maar voorlopig kan hij nog gewoon een beroep doen op Steven Bergwijn. Ook Hirving Lozano is op de weg terug na een blessure.

De revalidatie van de Mexicaanse aanvaller verloopt voorspoedig, meldt het Eindhovens Dagblad. Het is niet uitgesloten dat hij weer speelminuten maakt in het oefenduel met VfL Wolfsburg van woensdag. Of hij dan ook tot de wedstrijdselectie kan behoren voor het treffen met FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League, is niet duidelijk.

PSV speelde met de transfer van Bruma al in op een mogelijk vertrek van Lozano en Bergwijn. "We willen iedereen binnenboord houden, maar dat kan niet altijd", vertelt Van Bommel aan de regionale krant. "Dat de concurrentie dan groot zou zijn, vind ik niet erg. Van mij mogen de spelers blijven."

De trainer is tevreden over de inbreng van de Portugees in het oefenduel met Aris Saloniki. "Bruma heeft nu voor het eerst minuten gemaakt en je ziet dat het een speler is die kwaliteiten heeft. We hebben hem vrij laat binnen gekregen, net als Toni Lato. We proberen uiteraard om iedereen nu zo snel mogelijk fit te krijgen."

Poll

Gaat PSV Basel uitschakelen?

(9431 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws