Update: Mihajlovic lijdt aan leukemie, maar blijft aan als Bologna-trainer

Update: Mihajlovic lijdt aan leukemie, maar blijft aan als Bologna-trainer

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 17:00za 13-07-2019 om 17:00

Laatste update: zaterdag 13 juli 2019 om 17:55za 13-07-2019 om 17:55

Jerdy Schouten en Stefano Denswil krijgen kort na hun overstap naar Bologna al te maken met een nieuwe trainer. Italiaanse media melden dat Sinisa Mihajlovic zijn taken noodgedwongen neerlegt. De vijftigjarige Serviër zou kampen met een ernstige ziekte.

Mihajlovic moet daardoor in ieder geval tijdelijk opstappen bij Bologna, waar ook Mitchell Dijks nog onder contract staat. Naar verwachting licht de Serie A-club het vertrek zaterdagmiddag om 16.30 uur toe op een persconferentie. Eerder deze week werd al bekend dat Mihajlovic niet met Bologna op trainingskamp is. Als officiële redenen werd griep opgegeven, maar het lijkt dus een stuk ernstiger te zijn. 

Corriere dello Sport meldt dat Mihajlovic binnenkort begint met een 'agressieve behandeling' van zijn ziekte, waardoor hij zich - al dan niet tijdelijk - moet terugtrekken. Bologna versterkte zich deze zomer met de Nederlanders Schouten en Denswil. Ook Dijks speelt voor de club, maar de linksback zou in de belangstelling staan van onder meer AC Milan.

Update 17.00: Mihajlovic is getroffen door acute leukemie, laat hij zaterdagmiddag weten tijdens een persconferentie. De vijftigjarige Serviër blijft echter 'gewoon' aan als trainer van Bologna, dat de coach alle steun zal verlenen tijdens zijn herstel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws