VVV-Venlo verwelkomt Honda (33) op trainingsveld: 'Belangrijke speler geweest'

VVV-Venlo verwelkomt Honda (33) op trainingsveld: 'Belangrijke speler geweest'

13-07-2019 13:28 Laatste update: 13:42
95

Keisuke Honda is (voor even) terug op het oude nest. De Japanse middenvelder is momenteel clubloos en houdt bij VVV-Venlo zijn conditie op peil in afwachting van een nieuw avontuur.

Honda speelde het afgelopen jaar voor het Australische Melbourne City. Daarnaast was hij ook bondscoach van Cambodja. "Het contact tussen Keisuke en VVV-Venlo is door de jaren heen altijd zeer goed gebleven. Toen hij ons benaderde met de vraag om voor een bepaalde periode zijn conditie op peil te mogen houden, stonden wij daar uiteraard positief tegenover", licht VVV-directeur Marco Bogers toe op de clubsite van VVV.

"Keisuke is een zeer belangrijke speler voor ons geweest, die ons op zowel sportief, commercieel en financieel vlak veel gebracht heeft. Zodoende ontvangen wij hem met open armen in Venlo en facilitairen wij hem graag in deze fase van zijn carière. Mocht Keisuke er met geïnteresseerde clubs er niet uit komen, wie weet...", zegt Bogers met een knipoog.

Honda verdiende bij VVV een toptransfer naar CSKA Moskou Dat was in 2010. AC Milan pikte hem na vier seizoenen in Rusland op. Daarna speelde Honda nog voor het Mexicaanse Pachuca en Melbourne.