Ajax bevestigt: De Ligt niet mee op trainingskamp vanwege transfer

Ajax bevestigt: De Ligt niet mee op trainingskamp vanwege transfer

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 14:15za 13-07-2019 om 14:15

Laatste update: zaterdag 13 juli 2019 om 14:57za 13-07-2019 om 14:57

Ajax bevestigt dat Matthijs de Ligt niet meegaat op trainingskamp naar Oostenrijk. De negentienjarige verdediger is in afwachting van een transfer. Ajax meldt niet dat het om een overgang naar Juventus gaat, maar dat mag inmiddels wel worden aangenomen.

Ajax-trainer Erik ten Hag neemt 28 spelers mee naar Bramberg, Oostenrijk. De Ligt is daar dus niet bij. 'In afwachting op een eventuele transfer reist Matthijs de Ligt niet mee met de groep', schrijft de Amsterdamse club.

Ajax en Juventus bereikten vrijdagmiddag een akkoord over een transfersom van ongeveer zeventig miljoen euro. Naar verwachting wordt De Ligt volgende week gepresenteerd in Turijn. De juristen maken momenteel het papierwerk in orde, waarna de transfer officieel kan worden gemaakt. De Ligt gaat bij Juventus een contract voor vijf seizoenen signeren.

De volledige selectie van Ten Hag voor het trainingskamp: Varela, Kotarski, Scherpen, Kristensen, Veltman, Schuurs, Blind, Magallan, Martinez, Pierie, Marin, Schöne, Eiting, Van de Beek, Labyad, De Wit, Siem de Jong, Tadic, Huntelaar, Dolberg, Traoré, Promes, Gravenberch, Ekkelenkamp, Lang, Dest, Jensen, Timber 

Ajax mist in Oostenrijk nog enkele spelers die momenteel interlandverplichtingen hebben.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws