'Positieve signalen' na gesprek met Van Bommel: 'Ik wil mezelf laten zien'

'Positieve signalen' na gesprek met Van Bommel: 'Ik wil mezelf laten zien'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 16:51za 13-07-2019 om 16:51

PSV-verdediger Trent Sainsbury wil zich revancheren voor het vorige seizoen, waarin hij vooral de bank warm hield in Eindhoven. De 27-jarige Australiër put hoop uit het gesprek dat hij onlangs met trainer Mark van Bommel voerde.

Sainsbury had vorig seizoen nog Daniel Schwaab voor zich, maar kan zijn kans grijpen nu de geroutineerde Duitser vertrokken is. "Ik maak de voorbereiding nu vanaf het eerste moment mee. Uiteraard wil ik meer spelen en laten zien dat ik in het team hoor." De centrale verdediger heeft het voorbije seizoen geëvalueerd met Van Bommel. "Ik was benieuwd naar zijn plannen voor het nieuwe seizoen en zijn visie op mijn positie. De eerste signalen zijn positief", laat hij weten aan FOX Sports.

De international van Australië ligt nog twee seizoenen vast in Eindhoven en lijkt ook van plan om zijn contract uit te dienen. "Ja, ik heb tegenwoordig een klein kind, dus mijn leven ziet er iets anders uit. Mijn vrouw is erg gelukkig in Eindhoven, dat is het belangrijkste voor mij. Happy wife, happy life."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Sainsbury het niveau voor de basis van PSV?

Ja
39%
Nee
61%
(1541 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws