Advocaat Griezmann slaat terug naar Atlético: 'Doen precies het tegenovergestelde'

Advocaat Griezmann slaat terug naar Atlético: 'Doen precies het tegenovergestelde'

13-07-2019 19:15
58

Sevan Karian, de advocaat van FC Barcelona-aanwinst Antoine Griezmann, heeft teruggeslagen na de aantijgingen van Atlético Madrid. Kort nadat Barcelona de transfer officieel maakte, kwamen Los Rojiblancos met een statement: de club eist 200 miljoen euro in plaats van de betaalde 120 miljoen en wil via juridische weg zijn gelijk halen.

Barça bereikte in het voorjaar al een akkoord met Griezmann, die toen nog een transferclausule van 200 miljoen in zijn Atlético-contract had staan. Na 1 juli zakte de prijs echter naar 120 miljoen, waardoor Barcelona tot de zomer wachtte om de transfer officieel te maken. Atlético pikt dit niet en dreigt met een rechtszaak, tot ergernis van Karian. "Dit is een kwalijke gang van zaken", laat de advocaat weten aan L'Équipe.

Wedden

Meer odds

"Atlético doet precies het tegenovergestelde als wat ze Antoine in vertrouwen beloofd hadden", vervolgt Karian, die aankondigt 'al het noodzakelijke' te gaan doen wanneer het daadwerkelijk van een rechtszaak komt. Volgens de advocaat is het nieuws hard aangekomen bij Griezmann. "Hij is erg teleurgesteld, want hij wilde graag beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven en zijn nieuwe thuis ontdekken."