Vermeer niet bezig met 'escape plan': 'Daar ga ik voor, niks meer, niks minder'

Vermeer niet bezig met 'escape plan': 'Daar ga ik voor, niks meer, niks minder'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 20:25za 13-07-2019 om 20:25

Kenneth Vermeer gaat er alles aan doen om eerste keeper te worden van Feyenoord. De sluitpost is niet bezig met een 'escape plan', zo verzekert hij na de met 3-1 verloren oefenwedstrijd tegen RB Salzburg.

"Daar moet je altijd vertrouwen in hebben. Daar gaan we voor, niks meer, niks minder", aldus Vermeer tegenover RTV Rijnmond op de vraag of hij er vertrouwen in heeft dat hij eerste keeper wordt bij de Rotterdammers. "Uiteindelijk zal de trainer bepalen wie er onder de lat gaat staan, maar ik ga natuurlijk voor eerste keeper. Net als alle anderen", stelt hij.

De doelman viel eerder al eens buiten de boot, maar is niet bezig met een 'escape plan', zo verzekert hij. "Daar ben ik totaal nog niet mee bezig. Voor mij is het zaak dat ik nu fit ben en blijf en de trainer laten zien dat ik moet spelen. Meer niet", is hij duidelijk. "Iedereen wil het op tijd weten, dus ik ook. Maar volgens mij hebben we nog drie weekjes te gaan, dus dat is ook snel. Voor mij is het gewoon zaak mijn ding te doen, scherp te blijven en meer kunnen we niet doen."

Poll

Moet Vermeer komend seizoen eerste keeper worden?

(5568 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws