Barça geeft 'gemengde signalen' af over Coutinho: 'Moeten de waarheid vertellen!'

Barça geeft 'gemengde signalen' af over Coutinho: 'Moeten de waarheid vertellen!'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 21:20za 13-07-2019 om 21:20

Laatste update: zaterdag 13 juli 2019 om 21:36za 13-07-2019 om 21:36

FC Barcelona geeft 'verschillende signalen' af over de toekomst van Philippe Coutinho. Zijn zaakwaarnemer Kia Joorabchian heeft van de club gehoord dat Coutinho niet weg mag, maar heeft ook vernomen dat de Braziliaan gebruikt zal worden in een deal met Paris Saint-Germain.

Barcelona zou Joorabchian hebben verzekerd dat ze niet van plan zijn om de buitenspeler te verkopen. "De informatie van Barcelona is nogal gemengd", aldus de zaakwaarnemer van de Braziliaan in gesprek met Sky Sports. "We hebben vorige week een meeting gehad met president Bartomeu en andere bestuurders, en zij hebben ons gezegd dat hij absoluut niet te koop is, dat ze het er nooit over hebben gehad dat hij weg mag, dat ze hem nooit hebben aangeboden bij welke club dan ook."

Joorabchian heeft echter ook andere informatie tot zich gekregen en rept over Andre Curly, die werkt voor FC Barcelona. "Hij zegt dat de club Coutinho wil gebruiken bij een deal met Paris Saint-Germain voor Neymar", aldus Joorabchian tegenover RMC.

Coutinho werd in januari 2018 voor een slordige 145 miljoen overgeomen van Liverpool, maar wist zijn draai in Camp Nou nog niet echt te vinden. Verschillende clubs uit de Premier League zouden Coutinho graag binnen willen halen, maar volgens Joorabchian wil Coutinho in Engeland maar voor één club die Coutinho zou overwegen. "Liverpool zit heel, heel diep in zijn hart. Hij was een groot fan van ze afgelopen seizoen. Hij hoopte dat ze kampioen zouden worden en heeft een sterke affiniteit met de club, dus ik denk dat het voor hem heel lastig is naar een directe concurrent van Liverpool te gaan."

Joorabchian vindt het tijd dat Barcelona eerlijk zegt hoe de vork in de steel zit. "Ze moeten de waarheid vertellen! En als ze willen dat Coutinho weggaat, moeten ze dat zeggen. Dan zullen we met de speler beslissen wat het best is voor zijn toekomst."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws