Bruma laat zich zien bij PSV-debuut: 'Je ziet dat hij veel kwaliteit heeft'

Bruma laat zich zien bij PSV-debuut: 'Je ziet dat hij veel kwaliteit heeft'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 21:35za 13-07-2019 om 21:35

Sam Lammers is te spreken over Bruma, de kersverse aankoop van PSV. De spits heeft al gezien dat de van RB Leipzig overgekomen buitenspeler kwaliteiten heeft.

"Ik denk dat je ziet dat het een speler met heel veel snelheid en dreiging is", aldus Lammers na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Aris Saloniki (3-0) tegenover de NOS. 'We moeten hem proberen zoveel mogelijk aan te spelen in zijn kracht en dan kan hij gewoon een meerwaarde zijn voor ons team."

Lammers hoopt dat Bruma een 'fenomeen in wording' is. "Ik hoop dat hij heel belangrijk wordt voor ons. Je ziet dat hij veel kwaliteit heeft. Wij moeten hem helpen en zorgen dat hij die kwaliteiten tot uiting laat komen."

Bruma is gehaald om een eventueel vertrek van Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn op te vangen. Mochten die spelers inderdaad weggaan, biedt dat volgens keeper Jeroen Zoet kansen voor andere spelers. "Dan gaan er twee goede spelers weg en is je voorhoede die afgelopen seizoen voor veel goals zorgde helemaal weg. Dan is het tijd voor jongens die staan te trappelen om het te laten zien."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws