Griezmann: 'La Liga, La Copa, de Champions League... ik hoop ze hier te winnen'

Griezmann: 'La Liga, La Copa, de Champions League... ik hoop ze hier te winnen'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 22:24za 13-07-2019 om 22:24

Antoine Griezmann kijkt uit naar het nieuwe seizoen met FC Barcelona. De Fransman is verder duidelijk over de doelen die hij heeft bij zijn nieuwe club.

"Ik ben heel blij en kijk er naar uit om met het team aan de slag te gaan en mijn teamgenoten te ontmoeten", verklaarde hij zaterdag tegenover de website van FC Barcelona. "Het is een nieuwe uitdaging, met nieuwe doelen. Ik hoop dat ik het net zo goed kan doen zoals ik hiervoor heb gedaan voor mijn club en land." Over die doelen is de Fransman duidelijk. "La Liga, La Copa, de Champions League… dat zijn de doelen van de club en die van mij, en ik hoop ze hier te winnen."

Griezmann wordt zondagochtend medisch gekeurd en tekent daarna een contract in Camp Nou. Daarna zal hij zich in het shirt van FC Barcelona hijsen en het stadion betreden. Dat event is niet open voor publiek, zoals bij Frenkie de Jong wel het geval was, omdat momenteel de grasmat wordt vervangen.

"Ik wilde hier heel graag naartoe, en mijn familie stond achter mij", vertelt de Fransman. "Voor mij is dit een grote club en ik hoop dat ik de club kan helpen groot te blijven of nog groter te worden."

Poll

Is Griezmann een versterking voor Barça?

(9504 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws