FC Emmen doet zaken met Brands en huurt Zwitsers international van Everton

FC Emmen doet zaken met Brands en huurt Zwitsers international van Everton

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 13:28zo 14-07-2019 om 13:28

Laatste update: zondag 14 juli 2019 om 13:40zo 14-07-2019 om 13:40

Shani Tarashaj mag zich officieel speler van FC Emmen noemen. De nummer veertien van de Eredivisie huurt de 24-jarige aanvaller de komende twee seizoenen van Everton.

Tarashaj is een Zwitser met Albanese-Kosovaarse wortels. Hij doorliep de jeugdopleiding van Grasshoppers, maakte in 2016 de overstap naar Everton en speelde vervolgens op huurbasis bij Grasshoppers, Eintracht Frankfurt en opnieuw Grasshoppers.

FC Emmen meldt dat Tarashaj voor twee seizoenen wordt gehuurd van Everton. "Ik wil me verder ontwikkelen en dat kan bij FC Emmen", reageert hij op de site van Emmen. "Vorig seizoen moest ik weer fit worden na een zware blessure, dit seizoen wil ik hier mijn stempel drukken om de club te behouden voor het hoogste niveau van Nederland."

Tarashaj is een aanvaller, die ook uit de voeten kan achter de spits en aan de buitenkant. Hij heeft vijf interlands voor Zwitserland achter zijn naam staan. Emmen versterkte zich  deze zomer al met tien andere spelers: Stefan van der Lei, Lorenzo Burnet, Desevio Payne, Marko Kolar, Leon Sopic, Ferhat Görgülü, Nikolai Laursen, Matthias Hamrol, Jan-Niklas Beste en Filip Ugrinic.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws