'Bayern München gaat weer voor Chelsea-wonderkind en zet Bergwijn op laag pitje'

'Bayern München gaat weer voor Chelsea-wonderkind en zet Bergwijn op laag pitje'

14-07-2019 14:27
60

Bayern München waagt een nieuwe poging voor Callum Hudson-Odoi van Chelsea. Dat meldt BILD. Het betekent dat de belangstelling voor PSV'er Steven Bergwijn voorlopig op een laag pitje blijft staan.

Het Duitse BILD pakt zondag uit met het nieuws dat Bayern München de jacht op Hudson-Odoi gaat hervatten. Leroy Sané (Manchester City) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) zijn om verschillende redenen niet haalbaar, waardoor Bayern zich weer richt op het achttienjarige wonderkind van Chelsea. Hudson-Odoi moet vijftig miljoen euro kosten.

Bayern heeft Chelsea nog niet officieel benaderd, maar werkt in de coulissen aan een megabod. Het is geen geheim dat sportief directeur Hasan Salihamidzic groot fan is van Hudson-Odoi. Hij bood al eens 25 miljoen op Hudson-Odoi, maar dat werd weggelachen door Chelsea.

Bergwijn
Voorlopig komt Bayern niet in actie voor Bergwijn. Deze week zou er in München een beslissing worden genomen over de aanvaller van PSV. "Bayern is een grote club en het is mooi dat ze Steven interessant vinden. Ze kunnen alle tijd nemen die ze nodig hebben", liet zaakwaarnemer Fulco van Kooperen woensdag optekenen bij ESPN FC.

Bergwijn staat ook in de belangstelling van Manchester United, Tottenham Hotspur, Internazionale en Ajax.